5 furcsa szakma a világból
2018. május 22. írta: Renato94

5 furcsa szakma a világból

Bármit is dolgozol, ezeknél biztos nem furcsább. Hoztam nektek öt különböző állást, ami minden, csak nem megszokott.

 

  1. Hivatásos szagolók - Tudjátok milyen az, mikor beszélgettek valakivel és elkezd áradni belőle a hullaszag? Legyen az kávétól vagy bármitől, ilyenkor felajánlhatsz neki egy rágót, de az már általában nem segít. Gondolj bele, hogy vannak olyan munkák, ahol más emberek száját kell szagolgatnod. - pl fogkrémek tesztelésénél jöhet ez elő, vagy épp rágóknál, hogy mennyire is hatásosak.
  2. Alkalmazott bocsánatkérők. - Igen, ez is létezik! Japánban külön erre felbérelhetsz valakit, hogy helyetted bocsánatot kérjen. Ezáltal megmarad a büszkeséged és nem kell szembesülnöd ha hibáztál.
  3. Fizetett stopposok - Stoppolás, mint munka. Indonéziában vannak külön olyan sávok a sztrádákon, ahol csak olyan autósok közlekedhetnek, amiben három, vagy annál több utas tartózkodik. Így már érthető is, hogy miért veszik fel őket. Így legalább nem kell a Dugóban ácsogorgni egymagad éd ezért még fizetnek is a nekik.
  4. Profi gyászolók -  Angliában egy cégtől lehet bérelni őket, feladatuk pedig az, hogy felöltözzenek feketébe, kimenjenek a temetésre és legyenek szomorúak. Óránként átszámítva nagyjából 10.000 forintot kérnek mindezért.
  5. Bérelhető ölelők -  Egy tanulmány szerint sajnos nem ölelkezünk annyit, amennyire szükségünk lenne. Léteznek olyan emberek, akik abból keresik a kenyerüket, hogy másokat ölelgetnek a négy fal között.

images.jpg

 

https://webtic.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegybolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr6413991584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása