Ez az algoritmus megmondja ki fog meghalni a Trónok harcában
2018. május 21. írta: bbarni98

Ez az algoritmus megmondja ki fog meghalni a Trónok harcában

Taylor Larkin adattudós előállt egy algoritmussal, ami megsaccolja, hogy ki az akitől el kell majd búcsúznunk

Ha arról van szó, hogy vajon várhatunk-e halálesetet a következő epizódban, arra a válasz nagy valószínűséggel az, hogy igen. Hiszen rögtön az első évad során közel 60 szereplőtől kellett megválnunk és ez a szám évadról évadra nőni látszik. Ha valaki kíváncsi rá, mi okozza a legtöbb emberek vesztét a sorozatban, az itt megtalálhatja kigyűjtve hogy ki, mikor és hogyan távozott az élők sorából, sőt még azt is, hogy melyek a legveszedelmesebb helyek, amelyeket hőseinknek érdemesebb elkerülni, ha hosszú életre vágynak.

Képtalálat a következőre: „game of thrones”

Arra viszont, hogy a jövőben mi fog történni a sorozatban, csak tippelni tudunk. Különböző fan-teóriák és feltételezések ugyan folyton születnek, most azonban Taylor Larkin adattudós előállt egy algoritmussal, ami a még élő és a már elhunyt szereplők adatai alapján megsaccolja, hogy ki az akitől vélhetően el kell majd búcsúznunk.

Akik kíváncsiak, azok a kép után találják a listát a sorozat legveszélyeztetettebb szereplőiről, és hogy mekkora eséllyel fognak távozni a sorozatból:

Képtalálat a következőre: „game of thrones”

  • Daenerys Targaryen: 83.77%
  • Jaime Lannister: 72.91%
  • Tyrion Lannister: 70.76%
  • Bran Stark: 66.02%
  • Cersei Lannister: 60.39%
  • Jon Snow: 58.99%
  • Euron Greyjoy: 54.95%
  • Sansa Stark: 50.28%
  • Arya Stark: 49.04%
  • Gendry: 39.87%

Taylor egyébként részletesen leírja, hogy az algoritmus milyen adatok alapján dolgozik, ezt itt olvashatják, akik részletesebben szeretnének foglalkozni vele.

Azok, akiknek egy vagy akár több kedvence is fent van a listán, se csüggedjenek, az algoritmus ugyanis nem tévedhetetlen, így nem szabad temetnünk még sem Daeneryst, sem a többi embert a listán.

Ti mit gondoltok, ki éli túl a legtovább a Trónok harcát?

 

Ha tetszett a cikk kövessétek a Csakegybölcsészt a Facebookon!

https://webtic.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegybolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr7613990524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása