Megvan az Instagram-hírnév titka!
2018. május 21. írta: bbarni98

Megvan az Instagram-hírnév titka!

A célod az, hogy a TOP posztokhoz bekerülj és maradj is 1-2 napig

Az Instagram azok Facebook-ja, akik nem szövegben teszik közzé mindennapjaikat, munkásságukat, hanem inkább képekbe foglalják azokat. Nagyon sokan vannak fent rajta, így elég nehéz kitűnnik a sorból.

 

Ha nem vagy sztár, tv csatorna, befutott netes oldal, akkor bizony elég nehéz dolgod lesz. Gondolj bele, ha épp használod a platformot, akkor te kiket követsz? Bizonyára nagyrészben kimerül a cuki kiscicás, kiskutyás profilok, esetleg pár közelibb ismerősöd és énekesek, sztárok követéséből. Nekik sok van, neked kevés... Ezzel semmi baj sincs, hiszen Ők már tettek le valamit, amitől megismerte a nevét a világ.

instagram-logo.png

Nem szeretnék közhelyekkel élni, hashtagek-et mindenki úgy használja, ahogy nem szégyelli, vannak erre külön aplikációk is amik kategória választás után már be is ajánlják a leginkább használtakat. Ezzel csak az a baj, hogy azokat NAGYON sokan, de tényleg, szonyasotan sokan használják. A célod az, hogy a TOP posztokhoz bekerülj és maradj is 1-2 napig. Ez koránt sem egyszerű, ha pl használjuk a #love-t, mivel ide több tízmillió kép kerül be. Sokkal könyebb a dolgunk, ha hagyjuk is ezt a sablont.

instafollowers_hero_art.png

Próbáljátok konkretizálni a hashtaget. Ne merüljön ki abban, hogy #love - ha szerepel rajt egy kiskutyus, avagy egy hatalmas hamburger, akkor máris kicsit kevesebb azoknak a felhasználóknak a száma, aki jelen helyzetben a #ilovemelittledog vagy #iloveeatingjunkfood-ot használnak.

Miket ne csinálj?

  • Hagyd ezeket az ingyen like és követő alkalmazások használatát. 
  • Ne bízd másra az oldalad! Ami oda kerül ki az a te felelősséged.
  • Ne használj a képhez nem illő tageket (ha alkalmazásból is másolod át legalább töröld ki azokat, amik abszolút nem passzolnak a képedhez)
  • Ne zsúfold tele hashtagekkel a posztod! 10 bőven elég. Ezt is inkább az első kommentbe tedd, amint posztoltad.

Mire figyelj?

  • Próbáld egységes témával felépíteni a fiókod! ( csak kiskutya, csak étel, csak lányok stb )
  • Használd pl a @renatophoto_official jelet, hogy egy általad követett nagyobb oldal felfigyeljen a képedre. Ekkor megvan az esélye, hogy Ő is továbbosztja és bejelöl, mint forrás.
  • Használj emoji-kat! Odaragasztják a szemet ;)
  • Tegyél fel kérsédeket a posztodban! 
  • Kommentelj más képe alá!
  • Jelöld meg a helyszínt!

 

De tényleg! Sose vásároljatok követőket! Ezáltal rontja az elköteleződési arányt. Hiába van 10.000 követőd egyik napról a másikra, ha azok "halott fiókok". Nem aktívak, mintha ott se lennének. Pénzkidobás.

Egy biztos... Ha nyereményjátékokat hírdettek megállás nélkül, akkor jön minden világtalan, de maradnak és aktívabbak, mint akiket veszel. Ha azt a pénzt mindenképp el szeretnéd költeni, akkor inkább hírdesd vele a fiókod facebookon vagy instagramon! 



Ha tetszett a cikk kövessetek minket Facebook oldalunkon!

https://webtic.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegybolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr513990022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása