Az Amazon egymilliárd dollárból készít Gyűrűk ura sorozatot
2018. augusztus 04. írta: bbarni98

Az Amazon egymilliárd dollárból készít Gyűrűk ura sorozatot

Nagy a nyomás, hogy valami óriásit alkossanak

ezgif_com-webp-to-jpg.jpg

Az Amazon legfrissebb sorozata az ikonikus Gyűrűk ura franchise világának adaptációjaként fog megjelenni, ami úgy tűnik hogy minden idők legdrágább sorozata lesz. Ez egyben azt is jelenti, hogy óriási nyomás lehet a producereken, hogy egy instant sikert jelentő sorozatot alkossanak.

 

Eddig sajnos rendkívül szűkösek a hivatalos információk, hogy mire és kire is fog a sorozat összpontosítani. Azonban, most az egyik angolnyelvű Gyűrűk Ura rajongói oldalnak köszönhetően, a The One Ring, úgy tűnik nyerhetünk egy kis betekintést a lehetséges történetbe.

Egy sor, igazán részletes Twitter bejegyzésen fejtették ki a meglátásaikat. Ők több forrásból is úgy értesültek, hogy a fiatal Aragorn lesz a sorozat középpontjában. A Gyűrű szövetsége filmben Aragorn 87 éves volt, ami azt jelenti hogy meglehetősen nagy rész van a fiatalabb korából, amiről szólhatna a sorozat.

dims_1.jpg

A Gyűrűk ura filmes franchise a filmtörténelem egyik legnagyobb sikere volt, nagyjából 2.8 milliárd dolláros nemzetközi bevételt termelt. Az Amazon reméli, hogy ez a siker náluk is folytatódni fog. Nagy bevételre számítanak már az első évadból, hogy egy sok évados sorozatot készíthessenek majd.

Eddig a rekordot a legnagyobb költségvetésű sorozat kategóriában a Netflix A Korona sorozata viselte. Az óriási különbség a két összeg között az Amazon vállalkozását még meglepőbbé teszi.

Mikorra várható a sorozat bemutatása?

  • Bár még nincs hivatalos dátum, de az Amazon 250 millió dollárért vásárolt gyártási jogok feltétele, hogy 2 éven belül elkezdjék legyártani a sorozatot. Ami azt jelenti, hogy nagyjából 2019 novembere környékére várhatjuk az első részeket.

lord-of-the-rings-.jpg

Ha tetszett a cikk kövessétek a Csakegybölcsészt a Facebookon!

 

https://webtic.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegybolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr7914162359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása