Fotózunk... oké, de tetszik valakinek?
2018. május 17. írta: Renato94

Fotózunk... oké, de tetszik valakinek?

Egyre több a magát fotósnak valló fiatal, hiszen fotózni mindenki tud. Ez részben igaz, de mint mindent, ezt is gyakorolni kell.

Meg kell ismerni különféle szituációkat, helszíneket. Az egészben az a csodálatos, hogy nincs megszabbva mit tehetsz. Csak és kizárólag a kreativításod szab határt. Na igen ám, fotózunk... de kinek? Tetszik egyáltalán valakinek? Erre keressük a választ és kapjuk is meg a cikket olvasva.

Mióta egyre több a fotós, így igény is van a különféle megmérettetésekre, hogy tudjuk a többiekhez képest a nagyközönség előtt hol is állunk, hiszen valljuk be, ha nincs is még példaképed, azért szeretnél egyre jobbá és ügyesebbé válni.Éljen a versenyszellem! Erre lesz jó példa a Gurushots fotóoldal, ahol megállás nélkül érkeznek a különféle témákba a kihívások.

nevtelen-1.jpg

Többek közt megtalálható visszatérő téma kihívások között a "Cover photo", "Portrait", "Silhouette" és még sokan mások.

Az oldal felépítése lehetővé teszi neked, hogy különféle plecsnik begyűjtése során egyre feljebb és feljebb juthass a profilod besorolásával. Ezt ne értsük félre, ettől nem leszel se híresebb, se nézettebb a kihívások folyamán. Csupán aki meglátogatja a profilod, az látni fogja, hogy a jelenlegi kilenc pozicíóból épp melyikben helyezkedsz el.

Képre kattintva akár már most is regisztrálhatsz és kipróbálhatod magad!

schermafbeelding-2017-11-29-om-17_08_22.png

 

Igenám, de ehhez eredményeket kell elérni a képeiddel, amit idegen emberek ezrei, tízezrei szavaznak meg a beküldött sok tízezer kép közül, így értelem szerűen neked is adott a lehetőség, hogy értékelj másokat. Mint mindenhol máshol, itt is lehet költeni különféle dolgokra, amik segítik, hogy még nagyobb közönséghez eljuss, így begyűjtve a még több lehetséges szavazatod kedvenceidre, viszont alapvetően teljesen ingyenes. Ha jól teljesítesz minden választott kihívást és előkelő pozícióban helyezkedsz el a megmérettetést követően, akkor sok követőre tehetsz szert és építheted rég dédelgetett fotós karriered.

Az elért eredményünket meg is oszthatjuk különféle közösségi oldalakon, hogy ismerőseink tudtára adjuk mekkora királyok vagyunk.

 Ha tetszett a cikk kövessetek minket Facebook oldalunkon!

https://webtic.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegybolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr2413965370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KMJudit · http://multidezoepiteszet.blog.hu 2018.05.18. 08:05:51

Köszi szépen a tippet, nagyon megörültem neki, regisztráltam is. Nemrég kezdtem beleásni magam a fotózásba, jó lehetőség a fejlődésre. Bár a képeket elnézve az én gépemmel korlátozottak a lehetőségek, és egy ideig nem is lesz ennél jobb fényképezőm, de ha az ember eléggé kreatv, bármi megtörténhet :)
süti beállítások módosítása