Will Smith vlogol a YouTube-on?
2018. augusztus 02. írta: bbarni98

Will Smith vlogol a YouTube-on?

Úgy tűnik egyre több tv-s sztár akar betörni az online médiába

will.jpg

Nemrég fedeztem fel, hogy egyik kedvenc színészem Will Smith is próbál teret hódítani magának az online világban az elmúlt időkben. 2017 decemberében indította el csatornáját és már most összességében több mint 64000000 megtekintéssel rendelkezik a csatornája, amit egy tekintélyes feliratkozószám is kísér, ami nem kevesebb, mint 2,7 millió fő. A Socialblade számításai szerint fél éven belül elérheti a színész az 5 millió feliratkozót és a 175000000 megtekintést.

A videók stílusukat és tartalmukat tekintve nem tűnnek túlzottan különlegesek, nagyban hasonlítanak a Logan és Jake Paul. Egy nagy különbség fedezhető fel, hogy sokkal több pénzből több operatőrrel történnek a felvételek, ami meglepően nem dob sokat a videókon. Persze nem azt mondom, hogy a videók nem élvezhetők és nem lehetnek izgalmasok, hanem hogy nem lóg ki sokkal a többi nagyobb vlogger közül, a hírnevét leszámítva.

A legfrissebb videója:

Kommentben várom a véleményeteket erről az új jelenségről, hogy "hagyományos" hírességek próbálnak betörni az online világba!

 

https://webtic.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegybolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr5714158809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása