A Coca Cola egy új, alkoholos itallal áll elő
2018. május 19. írta: bbarni98

A Coca Cola egy új, alkoholos itallal áll elő

Ezzel az új termékkel a Japán piacon jellenek majd meg

dims.jpg

Ez lesz az első alkalom, hogy a cég a 125 éves története során egy alkoholos itallal álljon elő.

A Coca-Cola egy alcopop-os (alkoholos és szénsavas) stílusú itallal próbál meg Japán egyre növekvő Chu-Hi imádatára alapozva betörni a piacra. A Chu-Hi egy hagyományos ital Sócsúval és citrommal ízesített szénsavas vízzel. Bár a modern gyártás során sokan használnak Sócsú helyett vodkát.

A hagyományos Chi-Hi alkoholtartalma 3-8 százalék között ingadozik. Úgy tűnik azonban, hogy a Coca Cola az alacsonyabb alkoholértéket fogja megcélozni.

A Chu-Hi egy összevont alakja a Súcsúnak (kínai nevével) és a ’highball’ szónak. Már régóta egyfajta sör alternatívaként árulták ezt az italt Kínában más cégek, ami nagy sikert aratott a japán nők körében.

via GIPHY

Nem valószínű, hogy Japánon kívül forgalomba fog kerülni ez az üdítő. Jorge Garduño, a Coca-Cola a japán üzletért felelős vezérigazgatója elmondta, hogy ez csak egy kisméretű kísérlet lesz, és teljességében elutasítják, hogy a jövőben bárhol máshol bevezetnék ezt az italt…

Ha tetszett a cikk kövessetek minket Facebook oldalunkon!

https://webtic.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegybolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr5913984174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása