Ördögkatlan – én így szeretlek?
2018. július 19. írta: bbarni98

Ördögkatlan – én így szeretlek?

caf58c0e4f95e9ab568068a468840767_xl.jpg

Igen, én így szeretem és fogadnék hogy te is szeretni fogod!

Már évek óta megfigyelhető a gyönyörű egyensúly és harmónia a fesztiválon a programok tekintetében (is). A lehető legnagyobb igényes tömeget próbálják az egy hét alatt szórakoztatni rengeteg, összesen 619(!) programmal, amiből 133 koncert, 122 családi program, 116 kiállítás, 98 színházi előadás 96 workshop, 39 beszélgetés, 18 irodalmi program és 15 filmvetítés is lesz. Ebből a hosszas felsorolásból talán már feltűnhet hogy a kor, beszéljünk fiatalabbról vagy idősebbről, ezen a fesztiválon nem számít. Ugyanígy az egész hét a "mezítlábasság" jegyében zajlik majd, ami magában foglalja a pénztácabarát árakat. Bármilyen féle ember jól érezheti, és fogja is magát a fesztiválon aki egy kicsit is érdeklődik a kultúra iránt.

Folytatni kell. Szokták mondani, „The show must go on!” – mi inkább azt mondjuk: „Mulatságnak lennie kell!”. Mert jó a legjobb produkciókat látni-hallani, felfedezni azokat a műfajokat, amikkel évközben nem találkozunk, de talán még jobb sok jó emberrel együtt múlatni az időt. Tudni azt, hogy ez az öt nap, most majd a 11. Ördögkatlan öt napja a minőség ünnepe lesz. A kultúra minősége és az ember minősége. Találkozunk majd azokkal, akik erre az öt napra jönnek haza, és találkozunk azokkal is, akikkel nap mint nap együtt vagyunk, de az arctalan hétköznapokban nem vesszük észre egymást. Ám itt, a Katlanban 2018 nyarán mindannyian arcot kapunk. Összeér a tekintetünk, és a másik tekintetében meglátjuk önmagunkat is. És ötnapos boldogságban megéljük majd, hogy Találkozni Jó!

 cultura-ordogkatlan-2017-foto-mihaly-laszlo-_12_-kicsi.jpg

A Katlanozók már megszokhatták, hogy a rengeteg koncert és kiállítás mellett sok program esetén a nézők is szerephez jutnak. Ezekből a programokból szemezgetünk:

Szívet a falra! - közös falfestés. Az élménybiológus Joós Andrea vezetésével megfesthetitek az Ördögkatlan szívét házfalnyi nagyságban. A kisharsányi kovácsház udvarán minden nap lehet evben segíteni, közben pedig biztosan megtud valami újat a biológiáról vagy akár saját magáról.

Mindenkinek ajánlom a fesztivált! A jegyeket és bérleteket itt találjátok.

 

https://webtic.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegybolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr10014122999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása